Чародейства: Принцесата и жабокът

В навечерието на най-вълшебния годишен сезон ви предлагаме приказка, пълна с приключения, хумор и много джаз, която ще стопли сърцата ви и ще ви омагьоса.
Всички знаят приказката, в която принцесата открива истинската любов, като целува жабок, който се превръща в нейния красив принц. В новата приказка на „Дисни“ момичето целува жабок, но резултатът е доста различен и е само една от множеството изненади в тази комбинация от лудешки хумор, вълнения, музика и емоции. Най-накрая любовта намира своя път – между принц и принцеса… или между жаба и жабок може би. Но е ясно, че най-важните детайли са скрити под повърхността.
„Принцесата и жабокът“ е новият анимационен филм на „Дисни“ и е дело на създателите на „Малката русалка Ариел“ и „Аладин“. Историята разказва за красиво момиче на име Тиана, принц жабок, който отчаяно иска отново да стане човек и целувка, която повежда и двамата на весело пътешествие из потайните блатисти местности на Луизиана. „Принцесата и жабокът“ отбелязва завръщането към класическата рисувана анимация. Филмът ще бъде в българските кина от 25 декември, а дотогава научете историята на Тиана и Навийн с книгата от поредицата „Чародейства“ „Прицесата и жабокът“.

11 август 2014