Тайни и вълшебства на улица „Розмарин“ №13 – Книга 1: Здравей, Рада! / Нели Маргаритова

Една нова детска книжка- една нова детска усмивка!

Издателство „Слово“ представя новата си поредица за деца „Тайни и вълшебства на улица „Розмарин“ №13„. С нея издателството дава възможност за изява на българския писател чрез дебюта на младата и талантлива авторка Нели Маргаритова. С тази поредица ще може да разходите въображението на вашето дете по улица „Розмарин“, където ще се запознае с обитателите на кооперацията на № 13 и малката умница Рада, както и с нейното мързеливо бяло коте Милена. Ще се забавлява с веселата им компания, ще разплете загадките, дълго пазени от старото здание, и ще се срещне с мистериозния Виктор, който поназнайва нещичко от чудеса и вълшебства!

Какво има да се случва в първата книжка „Здравей, Рада!“?

Старата кооперация на улица „Розмарин“ № 13 е застрашена от събаряне. Необясним обрат в събитията я спасява в последния момент.
Как добрината на Рада и едно пауново перо във вълшебна кутийка стават причината момиченцето да се срещне и сприятели с мистериозния Виктор?

Ще успее ли котката Милена да изяде канарчето Суси?

Спасението на всички в кооперацията се крие в старо куфарче с таен код, но как да го отворят? Може би странното стихче с послеслов крие ключа към загадката?

Всичко това ще научите от тази малка градска приказка, която разказва колко вълшебство има в живота на всички добри и смели хора

18 октомври 2017