Боби и тайните агенти на Дядо Коледа

Юлия Спиридонова – Юлка

Коледно настроение и много смях ще донесе на децата и на техните родители новата приказка на Юлия Спиридонова – Юлка „Боби и тайните агенти на Дядо Коледа“, илюстрирана от Филип Цонкин.
Далеч, далеч на север, чак в Лапландия се намира планината Корватунтури. В нейните недра е скрита работилницата на Дядо Коледа. Там елфите правят подаръци за послушните деца. А какво ще получат непослушните? Те ще намерят под елхата само вълнени чорапи. В огромната купчина с писма до Дядо Коледа е и това на шестгодишния Боби. Списъкът му с желания е предълъг, но дали Боби наистина е бил толкова послушен? И как узнават в Лапландия кой е слушал и кой не е през изминалата година? В тази приказка Юлия Спиридонова разкрива тайните агенти на Дядо Коледа – как изглеждат, какво се случва на тайните им съвещания и как изпращат докладите си до Лапландия.
„Боби и тайните агенти на Дядо Коледа“ е съвременна коледна приказка – весела и познавателна, богата на илюстрации, с прекрасни послания към родителите и децата. Коледа е време за вълшебства, а няма по-голямо вълшебство от обичта в семейството и нуждата да вършиш добри дела.

26 октомври 2020